top of page

Projecten

ByteGear

ByteGear is een Orthodontiepraktijk Management Systeem.

ByteGear biedt orthodontiepraktijken alles wat ze nodig hebben voor hun praktijkadministratie: Patiëntenbeheer, kaartvervangend werken, agenda, declaratie, facturatie, aanmeldzuil, wachtkamer oproepscherm, e-mail- of SMS herinneringen en veel meer.

Het programma wordt in opdracht van Automatisering OrthodontistenPraktijken B.V. (AOP) ontwikkeld door Synerga.
AOP bestaat uit een groep van orthodontisten die zich in het verleden verenigd hebben om zelf een software pakket te (laten) ontwikkelen, omdat ze over de toenmalige beschikbare pakketten niet tevreden waren. Synerga werkt al sinds 2001 voor AOP. En afgaande op de geluiden zijn alle ByteGear gebruikers tevreden over zowel ByteGear als over de supportverlening door Synerga.


Hoewel ByteGear nu al alles in zich heeft wat u voor uw orthodontisten praktijk nodig heeft, wordt er nog steeds aan het programma gewerkt en wordt er geregeld nieuwe functionaliteit toegevoegd.

 

Wat het programma uniek maakt is dat Synerga bij deze ontwikkeling volledig wordt aangestuurd door AOP en de gebruikers van het programma waardoor er een fraai programma is ontwikkeld voor toepassing in de orthodontiepraktijk.


Wilt u meer weten over ByteGear? Kijk dan op de ByteGear website.

ByteGear logo website.jpg

Warehouse Management System

Het Warehouse Management System (WMS) van Synerga is de optimale totaaloplossing voor het beheren en besturen van goederenstromen bij het opslag- en distributieproces. Het systeem kenmerkt zich door volledigheid en gebruiksgemak.

Door gebruik te maken van moderne technieken in combinatie met een grote betrokkenheid bij het werkproces, zijn wij er in geslaagd een systeem te ontwikkelen dat u in staat stelt om uw administratieve processen met een minimum aan mankracht te beheren.


Het systeem is:

  • Multifunctioneel

  • Multi lingual

  • Flexibel

  • Gebruikersvriendelijk

Image by Glenn Carstens-Peters

Maatwerk

Vaak wordt er bij de aanschaf van een softwarepakket gekozen voor standaard beschikbaar software. Maar in sommige situaties is een maatwerk oplossing het overwegen waard.


Dat kan zijn omdat er software nodig is welke naadloos op de organisatie aansluit of omdat er simpelweg nog geen standaard pakket beschikbaar is voor wat er nodig is, of omdat het implementeren van standaard software alsnog extra tijd en geld kost.


In die gevallen is het laten ontwerpen van software op maat een uitstekend alternatief.
En of dat  nu een klein of groot programma is; Synerga kan u van een maatwerk oplossing voorzien.

 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

Man Hands On Keyboard
bottom of page