top of page

OVER SYNERGA

Over Synerga

Synerga is een automatiseringsbedrijf dat is opgericht op 01/01/2000. Naast ons Warehouse Management System en het Orthodontiepraktijk Management Systeem ByteGear, houden wij ons voornamelijk bezig met het ontwikkelen van maatwerk windows en web applicaties.

Klantgericht

Synerga onderscheidt zich vooral door de klantgerichte aanpak.
Onze filosofie: het leveren van software oplossingen die naadloos aansluiten op de specifieke processen van de cliënt. Niet het product staat centraal maar hetgeen je ermee wilt bereiken. Daarbij maken we graag gebruik van moderne technieken en hanteren we zeer concurrerende uurtarieven.

Support

Na het maken van de software houdt het natuurlijk niet op. Wij hebben goede support hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om er voor te zorgen dat je naar alle tevredenheid werkt en blijft werken met de programmatuur.

De tools

Bij het ontwikkelen van onze software maken wij gebruik van Dataflex.
Dataflex is een geavanceerde ontwikkelomgeving voor database applicaties. De kracht van de programmeertaal zit vooral in de snelheid waarmee nieuwe database applicaties opgezet kunnen worden. Daarbij maakt het niet uit voor welke database u kiest: Microsoft SQL (Express), Pervasie.SQL of de embedded Visual Dataflex database; het kan allemaal.

Team
Wie zijn wij?
Pieter van Dieren, Eigenaar, Programmeur

pieter@synerga.nl | T.: 010-4250220

De oprichter van Synerga.
Lekker direct, tikkeltje eigenwijs, maar erg klantgericht. Dat kan ook niet anders als zoon van een kruidenier.
Vindt programmeren nog steeds heerlijk om te doen en gaat daarnaast graag met de fotocamera op stap.

Ed Bos, Programmeur

ed@synerga.nl | T.: 010-4250226

De langste van het stel.
Ed is de filosoof en mag graag met je in discussie gaan over onderwerpen waar jij feitelijk nog nooit bij stil gestaan had.
Maar let wel op: hij lokt je graag uit de tent met gewaagde stellingen.
 

John Vermeer, Programmeur

john@synerga.nl | T.: 010-4250227

Is er iets stuk? John repareert het wel.
Met zijn twee rechterhanden en zijn eindeloze geduld sleutelt John aan alles. Zijn motor, zijn auto maar ook die muis die wij al lang hadden laten recyclen zal John proberen te repareren.
Gewoon, omdat hij dat leuk vindt.

Ronald Zwiers, Programmeur

ronald@synerga.nl | T.: 010-4250224

Houdt van koken en gezelligheid en is de kletskous.
Als Ronald in de buurt is hoef je over gespreksstof niet na te denken: Zeg gewoon twee woorden tegen hem, en je hoeft het komende kwartier alleen nog maar achterover te leunen en te luisteren naar zijn verhalen.

Marjolijn Hilbrink, Supportmedewerkster

marjolijn@synerga.nl | T.: 010-4250225

De enige dame in het gezelschap. Soms zou je een haast beetje medelijden krijgen met die programmeurs om haar heen. Maar Marjolijn blijft altijd goedlachs. Er zijn er maar weinig die zo gedreven zijn als zij: zij zuigt kennis op als een spons en vindt het heerlijk deze vervolgens met anderen te delen.

Ad van Dieren, Boekhouder

ad@synerga.nl

Broer van Pieter en tegelijkertijd Pietje Precies. Als Ad een verschil tegenkomt, als is het er maar 1 cent, dan zal hij niet rusten totdat hij het gevonden heeft. Dus als je Ad voor je aan het werk zet, dan weet je dat het goed komt.

Meer weten? Neem contact op

We zitten voor je klaar!

bottom of page